Често задавани въпроси (FAQ)

Как се извършва разплащането?

Разплащането на сайта на Goodies се извършва или след получаване на продуктите (наложен платеж).

Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка?

Регистрацията в онлайн магазина Goodies може да донесе допълнителни отстъпки, достъп до всички функционалности на сайта и е елементарна. Регистрирай се Вход и регистрация. Ако обаче не желаете да се регистрирате, пазаруването като гост на сайта ни също е възможно, просто изберете вашият продукт и използвайте опцията "БЪРЗА ПОРЪЧКА".

Мога ли да пробвам продукта преди да го заплатя?

При получаване на продукта имате опция "Преглед и тест". Ако продуктът не ви допада, имате възможност да го върнете в рамките на 15 дни от датата на получаване, стига да е във вида, в който е получен (цялостна и неразкъсана опаковка, закачени и здрави етикети и без следи от носене).

Как да върна продукта, който съм закупил?

За да върнете продукти трябва да попълните формуляра, който можете да копирате от Общи условия за ползване, Приложение 1. След това ги изпратете на адреса за връщане в София (посочен във формуляра). 

Възстановяваме сумата в рамките на 15 дни от датата на изпращане на върнатата пратка към офиса ни чрез паричен превод през Еконт. 

Как да разбера дали поръчката ми е приета?

След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус.

Колко струва доставката на продукти?

Вижте условията за доставка в секция Доставка.

Продуктът, който искам да закупя, вече не е в наличност. Има ли възможност да го поръчам?

Можете да изпратите запитване за определен продукт, който вече не е наличен тук. Ако след проверка при нашите партньори продуктът е наличен, ще се свържем с вас за потвърждение на времето на доставка, количеството и размерите.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас